Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Tour of California

Udbrud snød sprinterholdene i Californien

Del på Twitter
Del på Facebook

18.05.2017 kl. 08:54 af Jesper Johannesen.

Det blev en stor dag for kontinentalholdet Rally Cycling, da fjerde etape af Tour of California blev afviklet i nat. 

Det amerikanske kontinentalhold Rally Cycling tog en højest overraskende dobbeltsejr på fjerde etape af Tour of California. Fem lykkeriddere fik en stort forspring på etapen fra Santa Barbara til Santa Clarita på 159,5 kilometer.

Sprinterholdene tog let på opgaven med at køre udbryderne ind, men det skulle de ikke have gjort, da det lige præcis lykkedes fem med gruppen at holde hjem. I spurten om etapesejren vandt den tidligere Astana-rytter Evan Huffman (Rally Cycling) foran holdkammeraten Rob Britton. Lennard Hofstede (Team Sunweb) blev treer på etapen. De sidste to ryttere i udbruddet var Mathias Le Turnier (Cofidis) og Gavin Mannion (United Healthcare)

Sprinterholdene kom ind 13 sekunder efter, hvor Peter Sagan (Bora-Hansgrohe) vandt feltets spurt foran John Degenkolb (Trek-Segafredo) og Marcel Kittel (Quick-Step Floors).

 

I klassementet var der ikke de store forskydninger. Løbet føres fortsat af Rafa Majka (Bora-Hansgrohe), som har to sekunders forspring til George Bennett (Team LottoNL-Jumbo) og yderligere 12 sekunder ned til Ian Boswell (Team Sky).

 

LÆS OGSÅ:

Canadier triumferer i Utah »

Talansky: Et spørgsmål om tålmodighed og tid »

Angrebsivrig Morton blev belønnet med ungdomstrøjen »

Styrt og angreb fratog Sagan etapesejren »

To sejre på én dag for LottoNL-Jumbo »

SENESTE

TIRSDAG

MANDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk