Udbrud snød sprinterholdene i Californien
18. maj 2017 08:54 af Jesper Johannesen Foto: Tour of California

Det blev en stor dag for kontinentalholdet Rally Cycling, da fjerde etape af Tour of California blev afviklet i nat. 

Det amerikanske kontinentalhold Rally Cycling tog en højest overraskende dobbeltsejr på fjerde etape af Tour of California. Fem lykkeriddere fik en stort forspring på etapen fra Santa Barbara til Santa Clarita på 159,5 kilometer.

Sprinterholdene tog let på opgaven med at køre udbryderne ind, men det skulle de ikke have gjort, da det lige præcis lykkedes fem med gruppen at holde hjem. I spurten om etapesejren vandt den tidligere Astana-rytter Evan Huffman (Rally Cycling) foran holdkammeraten Rob Britton. Lennard Hofstede (Team Sunweb) blev treer på etapen. De sidste to ryttere i udbruddet var Mathias Le Turnier (Cofidis) og Gavin Mannion (United Healthcare)

Sprinterholdene kom ind 13 sekunder efter, hvor Peter Sagan (Bora-Hansgrohe) vandt feltets spurt foran John Degenkolb (Trek-Segafredo) og Marcel Kittel (Quick-Step Floors).

 

I klassementet var der ikke de store forskydninger. Løbet føres fortsat af Rafa Majka (Bora-Hansgrohe), som har to sekunders forspring til George Bennett (Team LottoNL-Jumbo) og yderligere 12 sekunder ned til Ian Boswell (Team Sky).

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG