UCI-præsident boykotter Flandern Rundt
22. januar 2018 20:47 af Andy PedersenFoto: Sirotti

På trods af at være idømt en karantæne fra cykelsporten virker det til, at Lance Armstrong bare ikke helt kan forsvinde fra offentlighedens søgelys. Senest er det Armstrongs deltagelse ved Flandern Rundt som er kommet i fokus, og den sag har nu fået en ny kant.

Det kom for ganske nyligt frem, at de belgiske organisatorer bag Flandern Rundt havde inviteret Lance Armstrong til at tale foran en forsamling kun to dage før løbet, foruden også at være tilstede i en løbsbil.. Det affødte med det samme en stor kritik fra den flamske minister for sport og ikke mindst UCI-præsident, David Lappartient.

 

I kølvandet på det kom organisatorerne atter på banen og meddelte offentligheden, at de agtede at lade Armstrong tale trods kritikken. Som næste led i noget der mindre om en ping pong turnering, er modsvaret faldet fra Lappartient.

 

Han meddeler nu, ifølge CyclingWeekly.com, at han ikke længere agter at være tilstede ved løbets afvikling som følge af, at Armstrong får lov at blive.

 

”Han har simpelthen ikke lov til at sidde i den løbsbil, når nu han er suspenderet resten af sit liv. Jeg er bestemt ikke tilfreds med situationen, og det har jeg ladet Wouter Vandenhaute (løbsdirektør red.) vide. Jeg tager ikke til De Ronde. Jeg tager i stedet til et eller flere andre løb i Belgien her i starten af sæsonen. Hvilke, det bliver, er ikke besluttet,” siger han altså ifølge mediet.  

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

SØNDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk