UAE stiller med Aru og Martin i Catalonien
16. marts 2018 20:30 af Andy PedersenFoto: Sirotti

UAE Team Emirates stiller til start i Catalonien Rundt med en stjerneparade af gode ryttere, hvor blandt andre Fabio Aru og Dan Martin kommer til at dele rollen som kaptajn. Specielt sidstnævnte har store følelser for løbet.

Daniel Martin har nemlig tidligere vundet løbet og er derudover kendt for at have boet i regionen i mere end 10 år, hvilket gør, at han føler det som hans anden hjemmebane. Derudover er han sluttet på podiet hele fire gange i alt.

 

“Catalonien Rundt har altid været et specielt løb for mig, ikke kun fordi jeg har boet her i regionen i ti år, så det er så tæt på et hjemmebaneløb, som jeg kan komme, men ruten er også som lavet til mine karakteristika. Det var også hjemmebanen for min største etapesejr, da jeg vandt klassementet i 2013,” siger Martin i en pressemeddelelse.

 

Italienske Fabio Aru kommer til at køre sit femte løb i Catalonien, og ligeledes han finder sig meget tilpas i terrænet, som er bjergrigt og har tilpas mange stigningsprocenter til, at han kan gøre sig konkurrencedygtig.

 

“I år vil blive mit femte Catalonien Rundt. Det er meget familiært med mange stigninger på ruten så som La Molina og Vallter 2000. Det er perfekte omstændigheder at køre løb i, og jeg har stadig meget at opnå efter jeg sluttede Tirreno-Adriatico med mange tvivler og mindre tilbagefald,” siger Aru i en pressemeddelelse.

 

UAE Team Emirates hold til Catalonien Rundt:
Fabio Aru
Darwin Atapuma
Roberto Ferrari
Vegard Stake Laengen
Daniel Martin
Edward Ravasi
Rory Sutherland

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG