UAE kan snart offentliggøre tre stjerner
15. august 2017 11:27 af Benjamin LillelundFoto: A.S.O.

UAE Team Emirates ser ud til at sikre sig både Fabio Aru, Daniel Martin og Domenico Pozzovivo.

Efter denne sæson mister UAE Team Emirates klassementshåbet Louis Meintjes, men meget tyder på, at der kommer flere mere end fuldgode erstatninger ind.

 

Rygterne har svirret i længere tid, men ifølge Cycling Weekly har holdet fra Mellemøsten med stor kapital skrevet under med Fabio Aru, som dermed forlader Astana, for hvem han vandt Vuelta a España for to år siden.

 

Endvidere mener mediet også at vide, at Daniel Martin, som kæmpede sig til en sjetteplads i Tour de France, og Domenico Pozzovivo, der blev nummer seks i Giro d’Italia, er på vej til at gøre Aru selskab.

 

”De er eftertragtede af mange hold. Vi forhandler med dem, og der er stadig ting, der skal på plads. Men i de kommende uger, eller rettere sagt dage, kan vi fortælle det præcist,” siger holdmanager Carlo Saronni til Tutto Bici.

 

”Lad os sige, at der mindst er et par ryttere, som er tæt på målstregen, og snart vil vores hjælperyttere juble over ankomsten af nye, højkvalitets og vindende ryttere,” forklarer holdmanageren.

 

Til næste år har UAE Team Emirates kontrakt med ryttere som Darwin Atapuma, Rui Costa, Ben Swift og Diego Ulissi. Holdet har endnu ikke offentliggjort nogle nye ryttere til den kommende sæson, men det kommer altså snart til at ske.

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG