Tronskifte ved Colombia Oro y Paz
11. februar 2018 07:59 af Mathias Høj Foto: Movistar Team

Nairo Quintana er ny mand i førertrøjen ved Colombia Oro y Paz efter colombiansk dominans på femte etape.

Femte etape ved Colombia Oro y Paz endte i en sand colombiansk dyst, hvor Movistars superstjerne Nairo Quintana var indblandet. Den lille colombianer kom i mål med Rigoberto Uran, Egan Bernal samt Sergio Henao, hvoraf førstnævnte vandt etapen. Løbets daværende indehaver af førertrøjen, Julian Alaphilippe, måtte indkassere 39 sekunder på lørdagens etape, hvilket var tilstrækkeligt til at sikre Movistar-rytteren førertrøjen.

 

”Jeg var måske lidt for optimistisk med min sprint, da Rigoberto er en mere kraftfuld rytter til afslutninger som disse, og han vandt over mig med en lille margin. Glædeligt, gav bonussekunderne os førertrøjen. I morgen? Vi, mig selv og mine holdkammerater, skal forsvare trøjen,” fortæller Quintana i en pressemeddelelse.

 

En førertrøje medbringer også modstandere, hvilket Quintana er opmærksom på. Mange hold vil ifølge den colombianske klatrer forsøge at jagte sine muligheder på sjette etape, hvilket ikke vil gøre det nemmere for Movistar at kontrollere løbet.

 

”Vi har set Egan Bernals store arbejde for at hjælpe Sergio Henao i dag, så man kunne forvente at Team Sky ikke vil gøre det let for os i morgen, hvilket de andre hold heller ikke vil. Udbruddet vil forsøge at komme tæt på mål med en chance for sejr og mange hold er uden sejre i løbet,” fortæller Quintana.

 

Quintana fører før søndagens sjette etape med tre sekunder ned til Uran på andenpladsen samt henholdsvis fire og ni sekunder til Henao og Bernal på tredje- og fjerdepladsen.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk