Trek vil have Sky-løjtnant som kaptajn
13. oktober 2017 10:59 af Benjamin LillelundFoto: Sirotti

Trek-Segafredo vil prøve at lokke Geraint Thomas til holdet, hvor briten kan køre sin egen chance.

Alberto Contador indstillede sin glorværdige karriere efter Vuelta a España, men Trek-Segafredo har ikke hentet en erstatning for Grand Tour-kaptajnen.

 

I stedet kommer WorldTeamet til at satse på de ryttere, der allerede er på holdet, og Bauke Mollema kan således se frem til at køre sin egen chance i Tour de France, som han var tæt på at gå på podiet i sidste år, inden uheld forhindrede ham i dette.

 

Trek-Segafredo er imidlertid begyndt at afsøge mulighederne for at hente et stort navn ind i folden til 2019-sæsonen, og her har man Geraint Thomas på listen.

 

Thomas har givet udtryk for, at han gerne vil være kaptajn i Grand Tours, og det kan han for alvor gøre hos Trek-Segafredo.

 

”Vi har nogle navne, som vi gerne vil skrive under med, og Geraint Thomas er helt sikkert en af de ryttere,” siger sportsdirektør Luca Guercilena til Cyclingnews.com.

 

”Men vi ved også, hvor svært det er at hente ryttere fra store hold som Team Sky. Vi vil gerne tænkte langsigtet med ideen om at investere vores penge i 2019. Vi planlægger nænsomt, så vi får den rigtige rytter.”

 

Oprindeligt forsøgte Trek-Segafredo at hente en stjerne ind til den kommende sæson, men de planer blev altså droppet.

 

”Vi var interesseret i at skrive under med en rytter som Fabio Aru eller Mikel Landa, da Contador bekræftede sit karrierestop. Men efter vi evaluerede, hvor meget det ville koste, besluttede vi at køre videre med det hold, vi har nu,” forklarer Guercilena.

 

Til gengæld har Trek-Segafredo hentet flere mindre ryttere ind til næste år, heriblandt det danske stortalent Niklas Eg, der i år blev nummer tre i Tour de l’Avenir. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TORSDAG

ONSDAG