Tour Down Under managerspillet om 11 timer
13. januar 2018 18:18 af Jesper Johannesen Foto: Mitchelton-SCOTT

Managersæsonen starter tidligt i år på Feltet.dk. Du har nemlig nu mulighed for at sætte dit eget managerhold til Tour Down Under.

Feltet.dk byder dermed op til årets første managerspil her på siden i år. Denne gang er du blevet den heldige sportsdirektør for et Tour Down Under. Årets Tour Down Under køres fra den 16. januar til den 21. januar.


Du skal sammensætte et hold bestående af 7 ryttere ud fra de hold, som kører Tour Down Under i virkelighedens verden. Du kan ændre på holdet frem til spilstart den 16. januar, derefter låses spillet og du kan ikke ændre på holdet undervejs i spillet.


Din manager har kæmpet for at skaffe nye sponsorer til dit hold. Derfor har du nu 15 millioner kroner til at ansætte 7 ryttere på dit hold, som kan sikre dig gode resultater i årets Tour Down Under. Hvem vælger du?


Det koster 49,- kroner per hold, som du opretter i Tour Down Under managerspillet. Du kan oprette ubegrænset hold. Du kan hele tiden på forsiden følge, hvor mange hold, der er tilmeldt til det pågældende spil. Bemærk når spillet går i gang, så kan du ikke længere ændre på dit hold. Du sætter med andre ord dit hold en gang for alle.

Der er kontante præmier til de 10 bedste, mens der er præmier til de 20 bedste. 

SÆT DIT MANAGERHOLD NU

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG