Tour de Yorkshire udvider både herrer- og dameløbet
05. december 2017 20:42 af Frederik ZeunerFoto: A.S.O.

Ruten til næste års Tour de Yorkshire blev i dag offentliggjort. Både herrer- og dameløbet for en ekstra etape i forhold til tidligere år. 

Siden Tour de France havde sin Grand Depart i Leeds, Yorkshire i 2014 har cykelsporten fyldt mere og mere i området. I 2015 etablerede man etapeløbet Tour de Yorkshire for mændene, mens man i år også lavede en udgave for kvinderne.

 

Herrer udgaven af løbet har indtil nu bestået af tre etaper, men i 2018 udvider man til fire etaper. Løbet blev i år vundet af belgiske Serge Pauwels (Dimension Data), der efter nogle hårde etaper kunne tage sejren foran holdkammeraten Omar Fraile og Jonathan Hivert (Direct Energie). Selvom løbet udvider med en ekstra etape, så har man valgt at fortsætte med den hårde profil.

 

Kvindeløbet blev i år kørt som et éndagsløb fra Tadcaster til Harrogate. Her endte hjemmebanefavoritten Lizzie Deignan (Boels-Dolmans) med at tage sejren i spurten foran Coryn Rivera (Team Sunweb) og Giorgia Bronzini (Wiggle-High 5). Næste år udvider man løbet til to etaper, således man kan tiltrække endnu flere af verdens bedste kvindelige cykelryttere. Løbet vil desuden inddrage mange af de samme stigninger som herrernes løb.

 

”Det var et stolt øjeblik, da vi kunne afsløre næste års rute i dag. Vi har arbejdet hårdt for at designe en dramatisk og varieret rute, der tager os ud i det mest spektakulære terræn i vores område. Jeg er sikker på at nogle af verdens bedste cykelryttere vil nyde de udfordringer som ruten indeholder, og vi vil blive forkælet med et fantastisk cykelløb,” siger Gary Verity, der sammen med ASO arrangerer løbet.

 

Løbet havde sidste år 2.2 millioner tilskuere i løbet af de tre dage. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk