Tour de Yorkshire satser på de helt store stjerner i 2018
29. september 2017 19:00 af Andy PedersenFoto: Sirotti

I går offentliggjorde arrangørerne bag Tour de Yorkshire start- og målbyerne for næste års løb. I dag kommer de med næste store udmelding - De vil gerne have store stjerner til at køre løbet, og ambitionerne er skyhøje.

Løbsdirektøren Gary Verity har nemlig sat næsen op efter den flerdobbelte Tour de France-vinder Chris Froome, den mangedobbelte Tour de Fance-etapevinder Mark Cavendish og ikke mindst tyske Marcel Kittel. Det afslører han i et interview med The Herald ifølge CyclingWeekly.com.

 

”Folk er allerede i gang med at sammensætte deres skemaer for 2018. De navne, som vi ønsker at tiltrække til løbet, er verdens bedste sprintere som Kittel og Cavendish, men også øjeblikkets mand i form af, at vi gerne så Chris Froome køre løbet,” siger han.

 

Tour de Yorkshire ligger i starten af maj, og har hidtil været kørt sammen tid med Romandiet Rundt, som plejer at tiltrække flere af de store stjerner, som bruger løbet som forberedelse til målene midt på løbssæsonen. Her håber Verity nu, at rytterne også vil kigge efter Tour de Yorkshire fremover.

 

”Jeg tror, at Chris ville elske at komme og køre Tour de Yorkshire, og vi ville elske at have ham, så forhåbentlig vil hans chefer hos Team Sky kigge denne vej, når de skal sætte programmerne sammen for næste sæson,” siger Verity. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

MANDAG

SØNDAG

LØRDAG