Tour de Vest afvikles igen
11. august 2017 09:41 af Jesper Johannesen

Nu skal kæden smøres og hjelmen spændes, fordi søndag den 3. september er der igen motionscykelløbet Tour de Vest.

Årets start til Tour de Vest går fra Glostrup hallen klokken 10.00, og der er tre distancer at vælge i mellem, så alle kan være med. Der er en hyggelig familierute på 27 kilometer, hvor man hovedsageligt cykler på stier. Hvis man her lidt mere i benene, så vil ruten på 68 km være en god distance og en flot tur. Har man der i mod trænet hele sæsonen, så vil ruten på 122 kilometer være den helt store udfordring.

 

"Tour de Vest er et motionscykelløb, men vi har alligevel forsøgt at gøre løbet spændende og attraktivt for dem, der gerne vil cykle langt. Derfor er der følgebiler og racemarshalls med rundt på de to lange distancer. Her er der også henholdsvis et depot på 68 kilometer distancen og to depoter på 122 kilometer distancen. Løbet ender på opløbsstrækningen på Stadionsvej ved Glostrup hallen, hvor der er stemning og cykelfest," forklarer løbsarrangør Christian Ebbe til Motionsfeltet.dk.

 

Du tilmelder dig online på www.tourdevest.dk, hvor du også kan læse meget mere om løbet. Sidste tilmeldingsfrist er 2. september og priserne starter fra 125,- per person, som inkludere startnummer, personlig tid, forplejning under og efter løbet og gode afmærket ruter.   


Team Motionsfeltet.dk PREMIUM er til start med et stort hold på 122 kilometer-ruten. 

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG