Tour starter om lidt - sæt dit hold
07. juli 2018 00:00 af Jesper Johannesen Foto: A.S.O.

Tour de France nærmer sig, og Feltet.dk er klar med vores store Tour-managerspil. Præmiesummen vil blive rekordstor, da de 100 bedste vil modtage en præmie samt de 21 etapevindere.

Deltag i årets største managerspil, som starter lørdag den 7. juli klokken 12.00. Spillet slutter søndag den 29. juli.


Du skal sammensætte et hold bestående af 9 ryttere ud fra de hold, som kører løbet i virkelighedens verden, der må kun være tre ryttere fra samme hold. Du har 20 millioner kroner til at udvælge dine ryttere. Du kan ændre på holdet frem til spilstart, derefter låses spillet og så kan du ikke længere ændre på holdet eller skifte kaptajn undervejs i spillet. 


Det koster 79,- kroner per hold, som du opretter i managerspillet. Du kan hele tiden på forsiden følge, hvor mange hold, der er tilmeldt til spillet. Store præmier

I managerspillet har du mulighed for at vinde flotte præmier, hvis du opnår en top 100 placering i managerspillet, så vil du vinde en præmie. Blandt alle deltagere trækker vi desuden lod om et eksklusivt Tissot Tour de France-ur.

Laver du det bedste managerhold, så er det dig, som kan se frem til at modtage Python Pros splitnye Aero racercykel til en værdi af 39.990 kroner! Anden præmien er en mountainbike til 8.490 kroner. 

Der er desuden fede etapepræmier. Hver etapevinder modtager en bogpakke til en værdi af 769,85 kroner, som du kan vinde, hvis dit hold bliver dagens bedste hold.


Hvem vælger du?
 

TILMELD DIT ELLER DINE HOLD HER

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG