Tony Martin blev toer: Jeg er tilbage i verdenseliten
22. maj 2018 22:54 af Mathias Mundbjerg Foto: Sirotti

Der Panzerwagen var både glad og skuffet over sin andenplads på tirsdagens enkeltstart i Giro d’Italia.

Otte. Så mange enkeltstarter i træk havde Tony Martin inden i dag kørt uden at komme i top 3. Kun Rohan Dennis var på Giroens 16. etape hurtigere end den tyske tempomaskine, og Martin havde efterfølgende ikke overraskende lidt svært ved at finde en grimasse, der passede til lejligheden.

 

”Selvfølgelig ender du med at være skuffet, når du ikke vinder - især efter at have siddet så længe i hot seat. Men Rohan Dennis var en af topfavoritterne, og jeg var tilfreds med min præstation. Jeg har ikke været god på enkeltstarterne i de forrige måneder. Nu er jeg tilbage i verdenseliten,” siger Tony Martin til Katusha-Alpecins hjemmeside.

 

Listen over stærke temporyttere til start i Giroen er lang, men alligevel kan Tony Martin godt pege én rytter ud, som han især var glad for at slå.

 

”Det er især vigtigt, at jeg sluttede foran Tom Dumoulin, den nuværende verdensmester i enkeltstart. Det giver mig selvtilliden tilbage. Dette resultat er et fundament, jeg kan bygge på. Holdet og jeg vil fortsætte med at arbejde hårdt,” lyder det fra Martin.

 

Tony Martin har vundet 43 individuelle tidskørsler i sin karriere. Fra september 2012 til juli 2013 vandt Tony Martin ti enkeltstarter i streg, ligesom han altså var ubesejret i disciplinen i ti måneder i træk.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

TORSDAG