To topresultater til Veloconcept i Tjekkiet
13. august 2017 16:57 af Benjamin LillelundFoto: Frederik Maj

Andreas Hyldgaard blev nummer seks på sidste etape af Czech Cycling Tour, mens Rasmus Guldhammer blev nummer seks i klassementet.

To topplaceringer på den sidste dag i Czech Cycling Tour blev faktum for Team Veloconcept. På etapen kørte Andreas Hyldgaard en sjetteplads hjem i den afgørende massespurt, hvor etapevinderen blev Sam Bennett (Bora-hansgrohe).

 

Bennett vandt foran Filippo Fortin (Tirol) og Jannik Steimle (Felbermayr). Allerede tidligt på etapen markerede det danske kontinentalhold sig, da Mads Rahbek og sidenhen Kasper Asgreen var i udbrud, men det endte altså i en samlet spurt.

 

Derfor forsvarede Rasmus Guldhammer også sin sjetteplads i klassementet, som blev vundet af Josef Cerny (Elkov) foran Jan Barta (Bora-hansgrohe) og Jan Tratnik (CCC).

 

”Det ender med, at også Andreas markerer sig til sidst, og kører med i spurten og bliver nummer seks og sætter en streg under på, at han også er kommet godt i gang efter sommerpausen. Vi prøvede at se, om vi kunne få mere ud af det til sidst, men det var svært. Jeg synes, vi har kørt et flot cykelløb og gjort alt, hvad vi kunne. Vi er kommet godt i gang med sæsonen efter pausen og fortsat, hvor vi slap i Kreiz Breizh Elites. Det har været helt fantastisk,” siger Michael Skelde i en pressemeddelelse.

 

Nu venter resten af efterårssæsonen, hvor holdet blandt andet deltager i PostNord Danmark Rundt.

 

”Vi er på rette vej - måske har vores forårssæson været lidt hård, men det virker som om, at vi har fundet et niveau mere at lægge på. Hele holdet har løftet sig. Der er vilje på lige nu,” siger Skelde.

 

I ungdomskonkurrencen blev Kasper Asgreen nummer to.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

MANDAG

SØNDAG

LØRDAG