Timothy Dupont viser form trods styrt
01. februar 2018 19:24 af Christopher WallinFoto: Jérémy-Günther-Heinz Jähnick

På onsdagens åbningsetape af Etoile de Besseges styrtede Timothy Dupont (Team Wanty-Groupe Gobert), men det på trods, så sprintede han en top tre hjem den efterfølgende dag.

Timothy Dupont blev forhindret i at deltage i gårsdagens massespurt i Frankrig, men var tilbage iblandt sprinterne i dag, hvor han kunne hive en tredjeplads, kun overgået af Bryan Coquard (Vital Concept) og Christophe Laporte (Cofidis). Hvilket er holdets anden podieplads på tre dage, hvor Christian Eiking i starten af denne uge endte som nummer tre i GP La Marseillaise.

 

”Heldigvis var jeg ikke alt for slemt tilredt efter mit styrt i går, selvom jeg har lidt problemer med min ryg. I dag var en hurtig og nervøs dag. Jeg blev afleveret af min holdkammerat, Wesley Kreder, lige i hjulet på Bryan Coquard, som jeg lå helt side om side med, men til sidst, så kom Laporte på indersiden. Tredjepladsen viser, at jeg er i god form, hvor jeg igen vil få en chance i spurten på søndag, men i morgen bliver ren overlevelse for mig.”, siger Timothy Dupont.

 

Selvom Timothy Dupont undgik uheld i dag, så gjaldt det ikke helt det samme for hans hold Yoann Offredo var nede. Indtil videre ligner det dog kun overfladiske skader, og man forventer han stiller til start i morgen.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

SØNDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk