Tilfredshed hos Riwal efter fjerdeplads og ungdomstrøje til Gregaard
11. juni 2018 11:54 af Rasmus Mikkelsen Foto: Martin Nørgaard og Dennis Boutrup

I går skulle Tour of Malopolska afgøres, da løbets kongeetape var på menuen. Jonas Gregaard fra Riwal CeramicSpeed kørte en fjerdeplads hjem på etapen, hvilket også blev hans placering i klassementet. Fjerdepladsen og en ungdomstrøje i UCI-løbet er noget, man er godt tilfredse med på Riwal CeramicSpeed.

Den flotte fjerdeplads var dog ikke langt fra at være en podieplads, eftersom Gregaard i sidste ende blot manglede fem sekunder i kampen for podiets nederste trin. Til trods for det akkurat missede podie så er der alligevel stor tilfredshed at spore hos Riwal CeramicSpeed.

 

”Set ovenfra er vi godt tilfredse med udbyttet af de fire dage hernede. Det er klart, vi havde håbet på at få Jonas på podiet og det er tæt, så vi kan ikke andet end at være tilfredse,” lyder det fra sportsdirektør Michael Blaudzun.

 

Løbet afsluttende etape blev vundet af Amaro Antunes fra CCC Sprandi Polkowice-holdet foran holdkammeraten Pawel Cieslik og ukrainske Anatoliy Budyak. Etapens resultat kom til at afspejle klassementet, hvor netop de tre ryttere endte foran Gregaard. Blaudzun fortæller, at holdet gik efter podiepladsen, men at Gregaard ikke helt kunne følge de tre andre i finalen.

 

”Vi gik selvfølgelig efter podiet med Jonas, men det bliver meget tæt. Han kan ikke følge ham CCC-manden, og så er der to andre der også kører forbi ham i finalen, så han kommer ind som 4’er, men alt i alt et flot resultat. Det er trods alt CCC Polkowice der dominerer løbet hernede som Prokontinentalhold, og det er det vi er oppe imod.”

 

Gregaard endte derudover som vinder af ungdomstrøjen hvor nærmest konkurrent, Piotr Pekala, endte 1.56 efter Riwal CeramicSpeed-rytteren.

 

 

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG