Thomas Voeckler snakker om motorer og Chris Froome
30. januar 2018 17:32 af Christopher WallinFoto: Sirotti

Man skal ikke lede efter den angrebsivrige franskmand i årets felt, men tilværelsen som pensioneret cykelrytter giver Voeckler mulighed for at komme med sin mening om varme emner i cykelsporten.

Uanset om den 38-årige, Thomas Voeckler, er tilstede i cykelfeltet eller ej trækker han tilsyneladende overskrifter. Han har i dag udtalt, at han føler andre ryttere har snydt ham.

 

”I starten da rygterne om motorer i cykler kom frem, så grinte jeg af dem. Men efter at have set nogle rapporter, så er jeg overbevist om at nogle har narret os og kørt med motor. Jeg tror dog ikke på at det er et problem i dag på grund af den kontrol og opmærksomhed det har fået. Det ville dog ikke overraske mig, hvis Lance Armstrong benyttede sig af en motor”, siger han til det belgiske medie, Sporza.be.

Den tidligere vinder af den prikkede bjergtrøje i Tour de France stopper ikke her med sine kontroversielle udmeldinger, og hiver igen fat i en Tour-konge, denne gang langer han ud efter Chris Froome, og den dopingsag, som hænger over hans hoved.

 

”Man skal passe på med at drage konklusioner, fordi den menneskelige krop kan reagere mærkeligt til tider, men dosen af salbutamol var meget høj i Froomes krop under Vueltaen. Der er før set tilfælder, hvor folk med meget salbutamol i kroppen er undveget på grund af økonomiske midler til at forsvare sig, men det ville overraske mig meget, hvis Froome ikke ender med at blive straffet”.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

SØNDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk