Thomas vil satse på Grand Tours igen
12. august 2017 19:23 af Benjamin LillelundFoto: Sirotti

Geraint Thomas håber på at få chancen for igen at køre klassement i en Grand Tour.

Årets Giro d’Italia skulle have været løbet, hvor Geraint Thomas for alvor slog igennem klassementsvis, men et uheldigt styrt tvang briten til at udgå før tid og uden mulighed for at vise, hvad han kunne drive det til.

 

Thomas vendte tilbage i Tour de France, hvor han skulle hjælpe Chris Froome, men igen var han uheldig og udgik som følge af et styrt. Nu ser Geraint Thomas så frem til næste år, hvor han vil gøre et nyt forsøg på at være kaptajn i en Grand Tour.

 

”Hvis alt går godt, kan jeg ikke se, hvorfor jeg ikke skulle være i stand til at komme i samme form igen. Det giver mig helt sikkert god motivation til næste år,” siger Geraint Thomas til Cycling Weekly.

 

Thomas var nemlig i stjernegod form til Giroen, forklarer han selv, og netop dette skal bruges som argument til ledelsen om, at han er værd at satse på.

 

”Holdet har set den form, jeg var i, de træningsindsatser jeg gjorde. De vidste, hvor godt jeg var kørende, og min vægt var også fin.”

 

”Jeg ville også gerne vise alle de andre det. Det var frustrerende, at jeg ikke kunne gøre det. Man ved heller ikke, hvad der kommer næste år. Måske bliver jeg syg og skadet og kan ikke komme i samme form,” lyder det fra Thomas.

 

I Tour de France 2015 lå Geraint Thomas nummer fire i klassementet helt indtil 19. etape, hvor han sejlede ud af toppen og sidenhen blev nummer 15 - hans bedste Grand Tour-resultat til dato.

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG