Thomas: Jeg skal ikke redde vores forår
22. april 2018 11:16 af Christian BergFoto: Sirotti

Geraint Thomas skal forsøge at sikre Team Sky deres første klassikersejr i år.

Team Sky bliver også udnævnt som verdens bedste hold, men i 2018 har der været lang mellem sejrene for det britiske mandskab. Trods to etapesejre i Paris-Nice og en enkelt af slagsen i Tirreno-Adriatico har holdet skuffet, og de har ikke vundet en eneste klassiker.

 

I dagens Liège-Bastogne-Liège har Sky Geraint Thomas som deres store sejrshåb, og waliseren glæder sig meget til at køre løbet. Han har ikke været meget i aktion i år, men i de løb, han har gennemført i skikkelse af Volta ao Algarve og Tirreno-Adriatico, sluttede han henholdsvis som nummer tre og to, og nu skal han prøve at tage det sidste skridt op på toppen af podiet.

 

”Det vil være godt for holdet at få et resultat. Der er en ekstra motivation og en smule mere pres, men personligt har jeg mit program og hele mit setup, så jeg føler ikke, at jeg skal komme her og vinde for at redde foråret,” siger Thomas til Cyclingweekly.com.

 

”Det er et løb, som jeg altid har set, nydt og altid gerne villet køre, men det har aldrig passet, om jeg så har kørt på banen eller på brosten, så jeg ser frem til det.”

 

Team Sky har en gang tidligere vundet Liège-Bastogne-Liège, da Wout Poels tog sejren i 2016.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk