Thomas: Jeg led hele dagen
18. maj 2017 11:04 af Christian BergFoto: LaPresse - Di Alberto / Ferrari

Den transformerede Sky-rytter tabte i går 48 sekunder til de andre, hvilket han ikke selv var overrasket over.

Geraint Thomas fik oprejsning efter sit styrt på Blockhaus-stigningen, da han i tirsdags blev nummer to på enkeltstarten. I går blev det så spændende at se, om waliseren kunne fortsætte sin fremgang, men det var ikke tilfældet.

 

Team Sky-kaptajnen mistede nemlig 48 sekunder, da han sammen med Steven Kruijswijk blev sat på den sidste stigning. Thomas havde dog forudset, at han kunne få problemer på etapen, da han skulle i aktion i meget længere tid end på enkeltstarten.

 

”Jeg tager det en dag ad gangen og ser, hvordan jeg kommer gennem de næste to dage, og efter det har jeg et klarere billede. Der er et par nemme dage forud, hvilket forhåbentligt vil være til min fordel,” siger han til holdets hjemmeside.

 

”Jeg led hele dagen, og jeg havde også et virkeligt ømt knæ, så jeg skulle bare slutte bedst muligt. Jeg havde det være end i går (tirsdags, red.), da det kun var en time i tirsdags, og i dag var det fire og en halv time, og jeg led hele dagen.”

 

Geriant Thomas rykkede ned som nummer 14 samlet, og han er nu seks minutter og 21 sekunder efter Tom Dumoulin. Philip Deignan faldt ned fra udbruddet, der ellers holdt til mål, for at hjælpe sin kaptajn, og hvis han ikke gjort det, kunne det have gået endnu dårligere for den 30-årige waliser.

 

”Jeg sad med Kruijswijjk. Vi kørte ret godt sammen, men i fronten kørte de virkelig også efter det. Så kom Philip Deignan tilbage og hjalp mig, hvilket var virkelig godt.”

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk