Thomas: Det vil være stort at vinde
09. juni 2018 20:46 af Christian BergFoto: A.S.O. / Alex Broadway

Den 32-årige klassementsrytter har set noget nær uslåelig ud i årets Critérium du Dauphiné.

Geraint Thomas har været utroligt stærk i årets Critérium du Dauphiné, og det satte han en tyk streg under, da han i dag kørte væk fra alle de andre klassementsfavoritter. Waliseren måtte dog se sig slået af Pelle Bilbao, hvis udbrudsforsøg holdt hele vejen til mål.

 

Foruden andenpladsen på etapen formåede Thomas at udvide sit forspring, så han nu er 1.29 foran Adam Yates, inden morgendagens sidste etape. Derfor var Sky-kaptajnen godt tilfreds, da han blev interviewet i målområdet.

 

”Det var en solid dag, da AG2R gjorde det hårdt. Det var svært, men jeg var i kontrol og følte mig stærk på den sidste kilometer. Jeg gik efter det på sidste kilometer og vandt lidt god tid. Det vil være stort at vinde, så jeg skal holde fokus på sidste etape,” siger Thomas i vinderinterviewet.

 

”Vi skal fortsætte som hidtil, da vi har været stærke som hold. Der er en dag endnu, og jeg føler mig god. Det er første gang, jeg virkelig fokuserer på juli, og formen er god, selvom der er lidt tid endnu. Jeg skal bare holde niveauet og ikke lade mig rive med. Jeg skal bare starte frisk i Touren.”

 

Geraint Thomas har vundet et WorldTour-etapeløb en enkelt gang før, da han sejrede i Paris-Nice i 2016.

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

MANDAG

SØNDAG

LØRDAG