Team WasteApp-AVIS: Mellemled mellem junior og kontinentalhold
12. december 2017 10:28 af Jesper Johannesen

Det danske DCU hold, Team WasteApp-AVIS, har truppen klar til 2018-sæsonen. Holdet vil gerne sende ryttere videre til de danske kontinentalhold efter sæsonen.

Det Næstved baserede DCU-hold, Team WasteApp-AVIS, har netop præsenteret deres sidste rytter og er klar til en spændende og udfordrende 2018 sæson. Ligesom i de foregående år vil holdet bestå af otte ryttere samt en god blanding af talent og rutine.
 

”Vi vil gerne være Danmarks bedste hold til at bringe talenter fra toppen af juniorklassen og videre på de danske kontinentalhold. Vi har i den næste sæson en trup, der består af nogle dygtige førsteårsseniorer samt nogle rutinerede ryttere,” siger team manager Henrik Stegmann.
 

Skridtet mellem den danske juniorklasse og seniorklasserne har historisk set været svært for mange ryttere. I den forbindelse er der blevet tabt mange store danske talenter på gulvet. Det er en del af teamets vision at bidrage til at fastholde talenterne.


”Vi overtager jo rytterne i en tid, hvor der sker meget i deres liv. De skal både forholde sig til uddannelse, job og at flytte hjemmefra og stå på egne ben. Vi vil gerne hjælpe rytterne godt på vej - både på og udenfor landevejen”, siger Henrik Stegmann.


Et stærkere setup

Det er ikke blot på ryttersiden at teamet har steppet op næste år. Setuppet bag holdet er også blevet væsentligt forstærket. Staben er generelt blevet bredere og det har betydet at den sportslige og administrative ledelse er uafhængige i den nye sæson.


”Jeg er utrolig glad for de folk og det arbejde der er lagt i teamet. Det er værd at bemærke at alle gør det frivilligt og af kærlighed til sporten og glæde ved at se rytterne udvikle sig - både sportsligt og personligt. En større stab betyder at vi kan fordele opgaverne bedre, så alle kan specialisere sig og fokusere på det de er bedst til. Det er alt sammen til gode for rytterne”, siger team manager Henrik Stegmann.


Rytterne ser også frem til den ekstra støtte, ”Der har altid været styr på tingene på teamet. Det er utrolig vigtigt for os ryttere for at vi kan fokusere på cyklingen og præstere på højt niveau. I næste sæson skal vi gengælde støtten og præstere på et endnu højere niveau”, siger Kasper Thomsen.
 

Holdet består udover Kasper Thomsen af Joakim Svensson, Nicolai Stegmann, Mathias Mortensen, Nicolai Clausen, Valdemar Kure Krogh, Martin Mollerup og Frederik Irgens.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG