Team Virtu: En af de dage vi hurtigt glemmer
25. februar 2018 22:10 af Christian Lundtoft Nielsen Foto: Oliver Grenaa Visuals

Bjarne Riis’ danske mandskab Team Virtu Cycling havde ikke en af de bedste dage i Drôme Classic, som blev vundet af Direct Energies Lilian Calmejane. Bedste rytter fra det danske hold var Torkil Veyhe som nummer 36. 

Bjarne Riis’ mandskab Team Virtu Cycling deltog i dagens Drôme Classic i Frankrig, der blev vundet af Lilian Calmejane fra Direct Energie. Det danske hold formåede dog aldrig at spille en rolle i løbet, da man undervejs var ramt af styrt til en ellers velkørende Alexander Kamp. Bedst placerede rytter fra holdet var i stedet færøske Torkil Veyhe, der sluttede som nummer 36.  

 

Sportsdirektør Michael Skelde peger på, at holdet ikke havde sin bedste dag på de franske landeveje.  

 

”Vi var lidt uheldige igen. Alexander følte, at han var godt kørende, men han væltede rimeligt hårdt efter 60-70 kilometer og udgik. Han har det egentlig okay, men han tog den lige på hovedet, så han slog sig lidt. Generelt set så var vi ikke bedre i dag. Der er ikke så mange bortforklaringer på det. Nogen gange er man gode, og andre gange knap så gode og i dag var vi knap så gode i forhold til, hvor jeg forventer, at vi burde være. Det er en af de dage, vi hurtigt glemmer, men det var dog super flot kæmpet af Torkil Veyhe, han gjorde det flot. Han kæmpede hele vejen til mål, og det er rart at se, at man gider køre sig helt ud,” udtaler sportsdirektør Michael Skelde til Team Virtu Cyclings hjemmeside.

 

Udover færøske Torkil Veyhe var bedst placerede dansker  Mikkel Frolich Honore som nummer 41. Holdets øvrige danske ryttere Jakob Egholm, Jesper Schultz, Alexander Kamp og Asbjørn Kragh Andersen gennemførte ikke dagens løb. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG