Team Virtu Cycling henter tysk tempospecialist
12. oktober 2017 12:07 af Anders Schelde Mai Foto: Oliver Grenaa Visuals

Det danske hold forstærkes til næste sæson med den tidligere tyske mester i linjeløb såvel som enkeltstart, Mieke Kröger.

Den 24-årige tyske tempomaskine Mieke Kröger skifter til næste sæson tyske Canyon SRAM Racing ud med danske Team Virtu Cycling, hvor hun har fået en etårig kontrakt. Hun er kendt som en dygtig temporytter, og i indeværende sæson har hun kørt flere top ti-placeringer hjem på diverse enkeltstarter. Selv er hun ikke i tvivl om, at det er her hendes force ligger, men hun vil også gerne forbedre sig i linjeløbene.

 

"Jeg vil virkelig gerne forbedre mig i linjeløbene, så jeg ikke kun tænker på mine evner på enkeltstarten. Jeg vil dog stadig gerne gøre det godt på enkeltstarterne og i holdtidskørslen, og så kigger jeg stadig frem mod næste VM, og hvordan ruten er - det er et stort mål for mig," sagde Mieke Kröger i en pressemeddelelse.

 

Fokus på tidskørsler var vigtigt

Hun var i år en del af det Canyon SRAM Racing-hold, som sluttede på fjerdepladsen ved VM i holdtidskørsel, hvilket var en placering foran hendes kommende danske arbejdsgiver. Netop Team Virtu Cycling fokus på kampen mod uret var en vigtig faktor i Kröger beslutning om at skifte til holdet.

 

"Jeg havde flere muligheder, men jeg valgte blandt andet Team Virtu Cycling på grund af de ryttere, der er på holdet, og når jeg snakkede med Carmen, lød det lovende for næste år. Og så er fokusset på holdtidskørslen og enkeltstarten også vigtigt for mig," lød det fra tyskeren.

 

Stort potentiale

Det faktum, at Kröger kun er 24 år betyder naturligvis, at Team Virtu Cycling håber, at de kan udvikle hende yderligere. Holdets sportsdirektør Carmen Small var da også yderst tilfreds med at have fået den unge tysker i hus. Hun håber også, at Kröger kan udvikle sig i linjeløbene, så hun fremover kan blive endnu stærkere der.

 

"Mieke har alle de fysiske egenskaber til at blive en af de absolut bedste enkeltstartsryttere i verden. Hun er stadig ung og har mulighed for at forbedre sig på mange punkter, og hvis vi kan hjælpe hende med det, så kan hun også blive en magtfaktor i linjeløbene. Hendes potentiale er enormt," sagde Carmen Small.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG