Team Sunweb satser på ungdommen i Algarve
13. februar 2018 17:05 af Christian Lundtoft Nielsen Foto: Team Sunweb

Holdet håber især på succes på 3. etapes enkeltstart i Volta ao Algarve.

Team Sunweb, der har danske Morten Bennekou i trænerstaben, er kendt for at få det maksimale ud af sine talenter. Et åbenlyst eksempel er danske Søren Kragh-Andersen, som til sommer kan se frem til sin debut i Tour de France efter blot få år som professionel på øverste niveau. Holdet har valgt at stille til start i årets Volta ao Algarve med satsning på netop holdets unge ryttere, blandt andet den talentfulde Sam Oomen.  

 

”Vi ser frem til en god uge i Portugal. For mange af vores ryttere vil det være sæsonens første optræden, så alle er virkelig motiverede for at komme i gang med at køre løb igen efter den lange træningsperiode,” udtaler holdets sportsdirektør Arthur van Dongen til Cyclingnews.com.

 

Han ser gode muligheder for, at holdet kan jagte etapesejre på løbets fem etaper og peger især på enkeltstarten på 3. etape som en oplagt mulighed for at markere sig.

 

”Ruten tilbyder gode muligheder. Der er to sprinteretaper, to etaper med mål på en stigning og en individuel enkeltstart. Selvom vi ikke har en ren sprinter med, så har vi alligevel nogle kort at spille ud. På de opadgående afslutninger vil vi forsøge at placere Simon Geschke og Sam Oomen godt. Og så har vi nogle stærke enkeltstartryttere med i form af Chad Haga og Lennart Kämna, som vil gå efter et resultat på 3. etape. Løbet tilbyder i det hele taget en god mulighed for vores unge folk til at træde et skridt op og prøve sig af mod nogle af de bedste hold i verden,” udtaler van Dongen til Cyclingnews.com.

 

Team Sunwebs hold til Volta ao Algarve: Sam Oomen, Lennart Kämna, Lennard Hofstede, Chad Haga, Simon Geschke, Laurens ten Dam og Jai Hindley.

 

Holdets store stjerne Tom Dumoulin forventes først at få sin sæsondebut ved Abu Dhabi Tour senere i februar.   

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk