Talansky: Vi manglede sejren
19. maj 2017 11:54 af Anton Kjøller AlexandersenFoto: Sirotti

Andrew Talansky tog Cannondale-holdet første World Tour-sejr i to år. Sejren skaber en masse glæde hos hovedpersonen selv og på det amerikanske hold. 

Det er to år siden, at Cannondale vandt en World Tour-sejr. Andrew Talansky sikrede holdet sejren, da han vandt kongeetape i Tour of California. Det er en sejr, som hovedpersonen glæder sig over.

 

”Jeg er meget glad. Vi manglede sejren. Det er, hvad der sker, når vi har det sjovt,” siger Andrew Talansky i en pressemeddelelse.

 

Sejren kom i hus efter angreb på etapens sidste stigning, Mt. Baldy. Her kørte Talansky og Majka til mål, hvor de afgjorde det i en spurt. Her var amerikaneren stærkest, og dermed tog han en sejr til Cannondale-Drapac-holdet. Det glæder amerikaneren, der var i tvivl om formen.

 

”Vi er alle henrykte. Vi kendte ikke min form, da vi kom ind til løbet, og holdet har givet mig god opbakning. Jeg tabte lidt tid på Mt. Hamilton i mandags. Hele holdet reddede min dag i går. Jeg kunne have været et minut efter en punktering på et dårligt tidspunkt,” lyder det.

 

Næste etape er en enkeltstart, og løbet føres fortsat af Rafal Majka, der har 44 sekunder ned til Talansky på fjerdepladsen. Talansky ser frem mod enkeltstarten, men han ville også gerne have overtaget løbets førertrøje samtidig med dagens sejr.

 

”Jeg ville foretrække at være i den gule trøje lige nu, men vi vandt en etape i dag, og det vil jeg nyde. I morgen vil jeg fokusere på enkeltstarten. Hvis vi vinder løbet, så vinder vi løbet, og hvis vi taber det, så taber vi. Livet går videre,” afslutter Talansky.

 

Sejren var Andrew Talanskys professionelle sejr nummer syv i karrieren.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk