Swift med tvivlsom form inden starten på Milano-Sanremo
16. marts 2018 16:30 af Andy PedersenFoto: UAE Team Emirates

Britiske Ben Swift har ikke helt fået den sæsonstart, som han ønskede sig fra starten af. Ligesom resten af hans mandskab er han ganske enkelt ramt af en form for omgangssyge på nuværende tidspunkt, hvilket efterlader ham i tvivl om sin form.

Det startede egentlig oprindeligt med det belgiske Kuurne-Bruxelles-Kuurne d. 25. februar, hvor Swift ikke kom hjem til målstregen i god tid. Derefter skulle han pakke sydfrugterne og deltage i Paris-Nice. Her blev UAE Team Emirates holdet dog ramt af det franske klima i marts måned, som ikke byder på det bedste vejr.

 

Blæsten og regnvejret gjorde, at mandskabet endte med kun at have én rytter tilbage til sidste etape, mens alle de andre måtte udgå af løbet, herunder Ben Swift.

 

Briten skal i morgen deltage i Milano-Sanremo, men kender altså ikke sin form på forhånd. Han har endnu et anstregende løb på fulde blus til gode, og det er derfor uvist, om han kan matche hans andenplads fra 2016 eller hans tredjeplads i løbet fra 2014. I hvert fald stiller han til start uanset hvad.

 

”Det var lidt en skam, fordi jeg så rigtig meget frem til den sidste weekend, og specielt den sidste dag men sådan er det jo bare. Jeg har stadig en masse arbejde at gøre, og jeg har det okay nu, så nu må vi se, hvad der sker i weekenden,” siger Swift til CyclingWeekly.com.

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG