Stuyven skamroser Mads Pedersen efter Giro-tredjeplads
19. maj 2017 22:15 af Nikolaj Corfitz Jensen Foto: LaPresse - Di Alberto / Ferrari

Jasper Stuyven er meget imponeret over holdkammeraten Mads Pedersen, som i dag spillede en stor rolle i førstnævntes tredjeplads på Giro d’Italias 13. etape.

21-årige Mads Pedersen kører i disse dage sin første Grand Tour, og i den forbindelse har han fået vist fanen flere gange. På løbets sjette etape var han således ved at fragte holdkammeraten Jasper Stuyven til etapesejren, og igen i dag har belgieren en del at takke Pedersen for.

 

Danskeren tog nemlig en monsterføring i de afsluttende kilometer af dagens Giro-etape, hvor han nærmest på egen hånd holdte Trek-Segafredo-rytterne fremme under etapens sidste 20 kilometer. Resultatet var en tredjeplads til Stuyven samt en Bauke Mollema, som kom i mål uden tidstab eller uheld.

 

”Det var virkelig imponerende kørt af Mads. Han var simpelthen så stærk; flere ryttere måtte slå ud, mens han bare kørte videre i vinden,” siger Stuyven til Trek-Segafredos hjemmeside.

 

”Han gjorde det selvfølgelig primært for at holde Bauke [Mollema] fremme, men det hjalp jo også mig. Det var meget imponerende.”

 

”Med 5,5 kilometer til mål var jeg så på egen hånd. Jeg synes, jeg klarede det meget godt, men der er ingen tvivl om, at [Fernando] Gaviria var på et helt andet niveau. Der er intet galt med tredjepladsen, men jeg går nu stadigvæk efter at komme hjem med en sejr.”

 

Dagens etape var den sidste tilegnet sprinterne i årets Giro, men med Mads Pedersen og Jasper Stuyvens udmærkede klatreregenskaber - i hvert fald på de kortere stigninger - kan de meget vel komme i spil igen i dette løb. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG