EKSKLUSIVT

Stortalent forlænger med coloQuick
08. oktober 2017 19:30 af Benjamin LillelundFoto: coloQuick-CULT

Også i den kommende sæson vil Jonas Vingegaard være at finde hos coloQuick-CULT.

Offentliggørelserne af de danske kontrakter på kontinentalniveau begynder at se lyset i denne periode, og nu kan coloQuick-CULT annoncere, at man forlænger kontrakten med Jonas Vingegaard.

 

Det 21-årige talent havde flere tilbud på hånden, men han har altså valgt at tage sin tredje sæson på coloQuick-CULT, der til næste år sløjfer medsponsoren, fordi han føler sig hjemme på holdet.

 

”Jeg har selvfølgelig overvejet det hele og tænkt over, hvad der har været bedst for mig. Jeg føler, at jeg har været tilpas på holdet i år, hvor der har været et godt sammenhold. Da jeg var skadet, var de også gode til at støtte mig. Det har betyder meget for mig,” siger Jonas Vingegaard i et interview med Feltet.dk.

 

”Jeg tror, det bliver et meget homogent og stærkt hold. Jeg tror, vi kommer til at køre rigtig godt sammen. Vi har nogle rigtig gode ryttere til næste år, så vi kan sagtens være med om de sjove placeringer i de sjove løb.”

 

Skal tilbage fra skaden
Jonas Vingegaard startede sæsonen stærkt i år og blev nummer fire i Tour de Loir et Cher, mens han i GP Viborg kun blev slået af Kasper Asgreen. Siden brækkede han dog lårbenet i et slemt styrt i maj, men sidst på sæsonen nåede han lige at køre få A-løb.

 

”Jeg er ved at være ovenpå igen. Jeg mærker slet ikke noget til det, udover at jeg ikke kan løbe, men det betyder jo ingenting som cykelrytter. Det går planmæssigt fremad, men det har selvfølgelig været hårdt over en lang periode,” forklarer Vingegaard.

 

”Jeg burde ikke være præget af min skade til næste år. Jeg håber på, at jeg kan være bedre end i år, men jeg forventer helt sikkert, at jeg har samme niveau,” tilføjer han.

 

Vingegaard har sin force i opadgående terræn, og hvis alt flasker sig næste år, håber han på at kunne gøre Niklas Eg kunsten efter. Eg blev i år nummer tre i Tour de l’Avenir, fremtidens Tour de France, og det sikrede ham en kontrakt med Trek-Segafredo.

 

Det franske U23-løb er i hvert fald blandt Vingegaards målsætninger i den kommende sæson.

 

”Jeg vil umiddelbart gerne satse på Danmark Rundt, l’Avenir og VM, fordi det er nogle ruter, der ligger godt til mig. Jeg er jo god til at køre opad, så det vil være det mest oplagte at koncentrere sig om. Jeg håber på, at jeg kan lave nogle resultater i de løb, så forhåbentlig kan jeg følge i Niklas Egs fodspor,” afslutter Jonas Vingegaard.

 

Du kan i den kommende tid læse om de øvrige ryttere på coloQuick-CULT i den kommende sæson her på Feltet.dk, hvor vi løbende vil offentliggøre dem.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TORSDAG

ONSDAG