Storprofil forlænger med Virtu efter mislykket WorldTour-forsøg
20. oktober 2017 12:06 af Benjamin LillelundFoto: Oliver Grenaa Visuals

Rasmus Guldhammer tager endnu et år på Team Virtu Cycling, selvom han havde håbet at komme op på et højere niveau.

I år har Rasmus Guldhammer haft en af sine mest succesfulde sæsoner nogensinde med sejr i Ringerike GP og Sundvolden GP samt på en etape i både Circuit des Ardennes og Kreiz Breizh Elites.

 

Derfor havde Guldhammer, der tidligere har kørt en enkelt sæson på WorldTouren i 2010 hos HTC og været stagiaire på Tinkoff, håbet på endelig at kunne sikre sig en kontrakt hos et af sportens største hold.

 

Det lykkedes ikke, så han bliver i stedet hos Team Virtu Cycling. Det oplyser holdet i en pressemeddelelse.

 

”Jeg havde selvfølgelig været på udkig efter at finde et hold på cykelsportens øverste trin, men da det ikke lykkedes, så var det eneste hold, jeg egentlig var interesseret i at køre for, Team Virtu Cycling," siger Rasmus Guldhammer i en pressemeddelelse.

 

Guldhammer håber på at kunne fortsætte sin succesfulde stime også i den kommende sæson. Han bliver naturligvis kaptajn for Team Virtu Cycling i de fleste cykelløb, han deltager i.

 

"Ambitionerne er, som de har været i år. Vi skal ud at køre og præstere i en masse gode cykelløb. Målet er at vinde nogle højere rangerede løb - 1.1- og HC-løb. Det er drømmen at få nogle sejre der, og mit niveau er stadig til, at jeg skal ud og vinde cykelløb.”

 

”Men det hele skal ikke gå op i, at jeg skal ud og lave resultater, jeg vil også gerne give min erfaring videre til de unge ryttere, der er på holdet og hjælpe dem på vej," siger Rasmus Guldhammer. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG