Stor tilfredshed hos Riwal CeramicSpeed efter god uge
14. maj 2018 17:00 af Andy PedersenFoto: Dennis Boutrup

Riwal CeramicSpeed ser tilbage på den sidste uge med stor tilfredshed. Holdet var en del af det luxembourgske løb Fleche du Sud og her gjorde de sig bemærket med flere gode resultater, hvilket har ført til stor tilfredshed.

 

 

Andreas Kron blev bedste dansker i løbet med en samlet fjerdeplads, og han vandt blandt andet en etape undervejs, hvor han også kunne iklæde sig løbets førertrøje. Holdet under ledelse af Michael Blaudzun var meget tilfredse med præstationerne.

 

”Den udfordring klarede de til en topkarakter, idet 19-årige Andreas Kron ikke alene vandt 3. etape og kørte i førertrøjen den efterfølgende dag - han erobrede også løbets hvide ungdomstrøje. Flot bakket op af Andreas Stokbro, Mathias Norsgaard, Jonas Gregaard og Patrick Clausen,” skriver holdet i en pressemeddelelse.

 

Det hele var til gengæld i kontrast til, at Chris Anker Sørensen undervejs styrtede, hvilket resulterede i et brækket kraveben. Det var ellers meningen, at den garvede rytter skulle bidrage med erfaring til det relativt unge mandskab, som holdet havde sendt til løbet, men holdet præsterede altså alligevel trods Sørensens skade.

 

Krons indsats blev prikken over i’et på en uge, hvor der også var top-10-placeringer til holdet i Scandinavian Race in Uppsala.

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG