Stjernespækket landshold udtaget til danske UCI-løb
07. juni 2018 13:06 af Christian BergFoto: Sirotti

Mads Würtz er en af de professionelle ryttere, der kan opleves i rødt og hvidt ved GP Horsens Posten, og Michael Mørkøv gør ham selskab i Fyen Rundt.

Der er blot ni dage til, at en endnu en dansk UCI-weekend skydes i gang, når Fyens Rundt og Horsens Posten løber af stablen. I dag offentliggjorde DCU, hvem der skal køre på landsholdet til de to 1.1-løb, og det er et brølstærkt hold.

 

Landstræner Anders Lund har nemlig valgt at udtage adskillige professionelle, hvor et par af dem er fra WorldTouren. Mads Würtz og Michael Mørkøv kommer nemlig til Danmark, mens Nicolai Brøchner og Michael Carbel også skifter deres prokontinentalhold ud med de rød-hvide farver for en kort stund. Det er dog ikke kun stjerneryttere, der er udtaget, da flere lovende ryttere fra DCU-hold får chancen for at køre sammen med de store profiler.

 

“Fordi Fyen Rundt og GP Horsens Posten er rykket op i løbskategori 1.1., stiller vi med landshold i begge cykelløb. Jeg er meget tilfreds med sammensætningen af de to hold, hvor stærke professionelle kommer hjem for at repræsentere de danske farver og dele ud af deres erfaring," siger Anders Lund i en pressemeddelelse fra DCU.

 

”Det er fem af sæsonens mest toneangivende ryttere fra danske DCU-hold, der har fået chancen, og jeg glæder mig til at stille til start med to så kompetente hold.”

 

Det danske landshold til Fyen Rundt

Mads Würtz

Michael Carbel

Nicolai Brøchner

Michael Mørkøv

Mads Østergaard Kristensen

Jesper Bundgaard Vinkel

 

Det danske landshold til GP Horsens Posten

Mads Würtz

Michael Carbel

Nicolai Brøchner

Jeppe Aaskov Pallesen

Mikkel Beck Olsen

Silas Zacharias Clemmensen

 

Mads Würtz og Michael Mørkøv er ikke de eneste dansk WorldTour-ryttere, der skal køre løbet, da Mads Pedersen og Niklas Eg har meldt deres ankomst sammen med Trek-Segafredo-mandskabet.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG