Stirnemann gik ned med maveinfektion - Schurter støtter makkeren
19. marts 2018 18:30 af Andy PedersenFoto: Sportzpixs

Bemærkelsesværdigt var det, da danske Benjamin Justesen og Thomas Bundgaard kørte hurtigere end verdensmesteren Nino Schurter på dagens første etape af Cape Epic. Det skyldtes ganske enkelt sygdom hos makkeren Matthias Stirnemann.

Scott-SRAM plejer ellers ikke at være mandskabet, som falder for langt bagud, men nedbruddet hos Schurter og Stirnemann skyldtes, at Stirnemann tidligt på dagen fik en maveinfektion, som han havde meget svært ved at overvinde.

 

Derfor kunne han ikke indtage nogen form for føde, mens også vandbeholdningen gik lavt på dagens etape. Det lave blodsukker og den tvivlsomme væskebalance gav en fysisk præstation herefter, og Schurter måtte køre med sin slagne makker i mål. Stirnemann kommer ikke til at starte morgendagens etape, hvis man skal tro Schurters udmeldinger i den officielle pressemeddelelse. Det er dermed en stor nedtur for de forsvarende vindere, som i forvejen tabte hele 21 minutter på dagen, hvor Bundgaard og Justesen avancerede til en 13. plads.

 

“Matthias led rigtig meget på dagens etape. Han har et maveproblem, og han har ikke været i stand til at spise noget som helst eller holde noget nede. Han var fuldstændig tom i dag, og grundet infektionen kan han ikke fortsætte løbet,” siger Nino Schurter i en pressemeddelelse.

 

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG