Stærk holdliste til Tour of Oman annonceres
12. januar 2018 12:45 af Nikolaj Corfitz Jensen Foto: Team Sunweb

Ni WorldTour-hold og ni professionelle kontinentalhold kommer til at udgøre feltet til den niende udgave af Tour of Oman.

Den endelige liste af hold, som kommer med til årets udgave af Tour of Oman, er annonceret. De 18 pladser bliver således ligeligt fordelt mellem ni WorldTour-hold og ni professionelle kontinentalhold. Det bekræfter arrangørerne, ASO, i en pressemeddelelse. 

 

2.HC-løbet, som køres fra den 13. til den 18. februar, er under et årti gammelt men allerede meget populært blandt rytterne. Det varme vejr og de forholdsvis korte etaper i ørkenstaten gør det til et attraktivt sted for især klatrerne at starte sæsonen, og ASO kan derfor prale af at have folk som Fabian Cancellara, Vincenzo Nibali og Chris Froome som tidligere vindere af løbet.

 

Sidste års vinder, Ben Hermans, kan imidlertid glemme alt om at forsvare sin sejr, da hans hold, Israel Cycling Academy, ikke er udtaget. De ni professionelle kontinentalhold, som kommer med i stedet, er: Aqua Blue Sport, Caja Rural - Seguros RGA, Cofidis, Fortuneo-Samsic, Rally Cycling, Roompot-Nederlandse Loterij, Sport Vlaanderen-Baloise, Vital Concept og Wanty-Groupe Gobert.

 

De kommer op imod ligeså mange WorldTour-hold: Astana, Bahrain-Merida, BMC Racing Team, Team Dimension Data, Quick-Step Floors, Team Katusha Alpecin, Team Sunweb, Trek-Segafredo og UAE-Team Emirates.

 

Løbets endelige startliste er fortsat langt fra færdig, men ryttere som Magnus Cort, Miguel Angel Lopez, Greg Van Avermaet og Fabio Felline forventes at deltage. 

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG

ONSDAG