EKSKLUSIVT

Stærk coloQuick-rytter forlænger kontrakten
10. oktober 2017 19:30 af Benjamin LillelundFoto: Uggi Kaldan / Team TREFOR

Anders Hardahl har valgt at blive hos coloQuick-CULT til den kommende sæson.

Til nytår stopper CULT som medsponsor hos coloQuick, der bliver eneste navnesponsor, men nu kan det danske kontinentalhold offentliggøre, at Anders Hardahl tager en sæson mere i de zebrastribede dragter.

 

Hardahl har nemlig sat sin signatur på en kontrakt med coloQuick-CULT, og særligt den familiære stemning har været bevæggrunden for dette.

 

”Jeg synes, de gør meget for, at vi har et godt sammenhold. Jeg sætter det højt, at det skal være sjovt, og det gør de også. Jeg tror, at det er det bedste sted for mig, hvis jeg skal udvikle mig yderligere som cykelrytter,” siger Anders Hardahl i et interview med Feltet.dk.

 

”Vi får lov til at køre vores egen chance alle sammen i løbet af et år, og det betyder meget for mig. Det er nok det, som kendetegner coloQuick. Vi ofrer os alle for hinanden for at kunne få så mange sejre som muligt.”

 

Hardahl har i sine første tre år som seniorrytter sejret i A-løb herhjemme, og den succes vil han have mere af til næste år - men han har også mod på større målsætninger.

 

”Jeg har haft en stabil sæson i år, og det er jeg glad for. Jeg håber på, at jeg få nogle stærke resultater næste år. Jeg vil rigtig gerne gå efter at få nogle sejre i par løb herhjemme i den danske A-klasse. Jeg vil også prøve at arbejde frem mod nogle UCI-løb, der på papiret ligger godt til mig.”

 

”Derudover fokuserer jeg også på U23-DM, og enkeltstarten vil jeg også gerne give et skud. Nu bliver jeg sidsteårs U23-rytter, så det er sidste chance for at gøre det rigtig godt i den klasse,” afslutter Hardahl.

 

coloQuick-CULT har udover Anders Hardahl offentliggjort Jonas Vingegaard på næste års hold. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG