Søren Kragh om andenplads: Det er en god indikation
18. juni 2018 11:00 af Andy PedersenFoto: Sirotti

Søren Kragh Andersen hev virkelig den imponerende gode form frem i Schweiz Rundt i den forgangne uge. Han sluttede af med en andenplads på den afgørende enkeltstart, kun overmandet af Stefan Küng, og beviste altså, at han er tæt på toppen.

Kort inden løbet blev Søren Kragh Andersen udtaget til bruttotruppen til Tour de France for Team Sunweb, og man må sige, at danskeren virkelig har gjort sit for at gøre sig attraktiv for sportsdirektørerne på mandskabet med sin kørsel i Schweiz.

 

Ikke nok med at han tog en flot andenplads på den afsluttende enkeltstart, så tog han også en etapesejr på sjette etape til Gommiswald. Resultatet hører til blandt de allerstørste i karrieren indtil videre, og det er veltimet for den 23-årige dansker, som altså forhåbentlig kan se frem til en deltagelse i Tour de France i næste måned.

 

Hovedpersonen selv er begejstret for sin præstation i går, og mener, at han forholdt sig loyal til de planer, som han havde lagt på forhånd. At disse planer så gav en andenplads var udelukkende en ekstra bonus.  

'

“Jeg er super glad for min præstation i dag [i går red.] og hvordan, jeg gik ind til det. Jeg var afslappet og jeg troede på min plan. At slutte som nummer to er bare en kæmpe bonus. Det er en god indikation om min form, og hvor jeg er i øjeblikket,” siger Søren Kragh til Team Sunwebs hjemmeside.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG