Søren Kragh begejstret for stærk sæsonafslutning
08. oktober 2017 20:09 af Andy PedersenFoto: A.S.O.

Det var lige ved og næsten for danske Søren Kragh Andersen, da Paris-Tours i dag skulle afgøres på målstregen i Tours. Her kunne danskeren se sig slået af italienske Matteo Trentin og lige nøjagtig gå glip af sejren i løbet. 

Matteo Trentin angreb med ti kilometer til målstregen, og lagde sig dermed i en yderst attraktiv situation. Med sig på baghjulet havde han dog Søren Kragh, som ikke ville lade italieneren stikke afsted med berømmelsen alene. Det var fuldt planlagt.

 

”I dag var en rigtig god dag for holdet. Vi havde en plan, som vi fulgte fuldstændig og udførte til perfektion. Jeg er virkelig glad for støtten, som drengene gav mig i dag og de gjorde det helt klart muligt for mig at kæmpe for den her sejr,” siger Kragh til holdets hjemmeside.

 

Det blev også det sidste løb i denne sæson for danskeren, som nu kan gå i gang med vintersæsonen. Her skal der trænes og forberedes til næste sæson. Han ser frem til, at kunne vende tilbage til Team Sunweb endnu en sæson.

 

”Det er en helt fantastisk følelse at slutte sæsonen på denne måde, og så endda for hele holdet. Jeg ser allerede frem til at komme tilbage næste år til en ny sæson,” slutter Kragh.  

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TORSDAG

ONSDAG