Snart en tradition at Boasson Hagen vinder på nationaldag
17. maj 2018 19:30 af Andy PedersenFoto: A.S.O.

Edvald Boasson Hagen har én af de dage i karrieren, som man kommer til at huske tilbage på. For andet år i streg vandt han etapen til Asker på Norges nationaldag, hvilket tilfældigvis også viser sig at være nordmandens fødselsdag.

Tour of Norway er et løb, som gennem årerne har fået påklistret solide aftryk af den norske stjernerytter Edvald Boasson Hagen, og det tegner til at denne tendens kommer til at fortsætte i 2018. I går var Dylan Groenewegen feltets hurtigste, men i dag måtte alle feltets ryttere altså se sig henvist til de sekundære placeringer af Boasson Hagen.

 

Opskriften til dagens sejr var nærmest identisk med den opskrift, som han brugte sidste år, hvor etapen mellem Hønefoss og Asker var åbningsetapen i løbet.

 

”Det var fantastisk. Jeg havde som mål at vinde her og holdet kørte godt gennem hele dagen. Jeg lå egentlig godt på hjul og følte mig stærk. Jeg kunne så slå til med en ret lang spurt, som fungerede godt i fjord og det fungerede igen i dag,” siger Boasson Hagen til Procycling.no.

 

Om man kan begynde at ane starten på en tradition i det norske løb, nemlig at Boasson Hagen vinder hvert år på grundlovsdagen, ved hovedpersonen nu ikke helt selv endnu, men han erkender, at der snart må være tale om en tilbagevendende begivenhed.

 

”Jeg ved ikke, hvor mange gange der skal til, før noget bliver en tradition, men vi nærmer os da noget i den dur,” siger han yderligere.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk