Slagter får sin Dimension Data-debut i Australien
11. januar 2018 21:37 af Andy PedersenFoto: Sirotti

Tom-Jelte Slagter står foran en debut for sit nye hold, Dimension Data, når dette skal et smut forbi Tour Down Under. Han er udtaget sammen med et slagkraftigt hold med lokalt islæt og satser på et godt klassement.

Det er ikke en hvem som helst, som Dimension Data tager med til løbet. Slagter har kørt ganske glimrende tidligere i løbet, som han faktisk vandt tilbage i 2013. Dermed er han også den kronede kaptajn i løbet med opbakning fra blandt andre Lachlan Morton og Ben O’Connor. Han glæder sig til at starte hos Dimension Data.

 

”Tour Down Under er en fantastisk måde at starte sæsonen på med mit nye hold. Indtil videre er jeg meget glad for holdet og har været det siden vi mødtes i Sydafrika sidste år. Alt har været godt nu her og alle arbejder godt sammen,” siger Tom-Jelte Slagter i en pressemeddelelse.

 

Tom-Jelte Slagter er også stor fan af den stemning, som er i løbet, hvor han nyder stor opbakning fra australierne.

 

”Træning har også gået meget godt, og det er virkelig rart at starte sæsonen her med godt vejr. Vi har et motiveret hold med nogle australiere, som normalt er i god form til deres hjemmebaneløb. Vi er her for at køre med om sejren, eller som det mindste det bedst mulige opnåelige resultat. Jeg har gode minder herfra fra 2013 og sidste år også, så jeg tror vi som hold kan gøre det godt, og jeg er klar til det også,” siger han.

 

Dimension Datas hold til Tour Down Under:
Tom-Jelte Slagter, Mark Renshaw, Jaco Venter, Lachlan Morton, Ben O’Connor, Nic Dlamini og Scott Davies

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG