Slagen Chaves: Jeg har et underligt forhold til Italien
15. maj 2018 18:30 af Nikolaj Corfitz Jensen Foto: LaPresse - Alberto / Ferrari / Paolone / Alpozzi

Esteban Chaves måtte i dag se sit Giro-klassement fordufte, men colombianeren er fortsat optimistisk omkring sit holds chancer i løbet.

En på papiret ukompliceret etape af Giro d’Italia leverede i dag stor dramatik, da Esteban Chaves på allerførste stigning måtte slippe feltet, og efter et langt forfølgelsesløb gav op og smed over 25 minutter ved målstregen.

 

Colombianeren var naturligvis skuffet efterfølgende men forklarer, at der ikke var så meget at gøre ved situationen.

 

”Vi ved ikke helt, hvad der gik galt, men jeg havde simpelthen ikke kræfterne til at sidde med feltet på den første stigning. Med mine holdkammeraters hjælp kom vi inden for et minut af feltet på et tidspunkt, men det gik desværre ikke,” siger han til Cyclingnews.

 

”Sådan kan det gå i Giroen… Jeg har et underligt forhold til Italien; enten elsker jeg landet, eller også hader jeg det. For få dage siden nød jeg en af min karrieres bedste dage (da han vandt på Etna, red.), men i dag har min morale fået et ordentligt slag.”

 

Mitchelton-Scott-rytteren, der er kendt for sit høje humør uanset situationen, var dog også god for en opmuntrende kommentar.

 

”Sådan er livet - man kan altid kun gøre sit bedste, og det vigtige er jo, at vi stadigvæk har førertrøjen. Holdets mål er uændret. Vi startede med en ambition om at vinde Giroen, og den plan vil vi fortsat forfølge.”

 

Esteban Chaves kan trøste sig med igen at køre i bjergtrøjen i morgen - en trøje, som han har til låns fra holdkammeraten Simon Yates.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG