Skys stortalenter bliver kaptajner i Australien
08. januar 2018 14:58 af Christian BergFoto: Team Sky

Egan Bernal og Kristoffer Halvorsen skal sikre storholdet succes i Tour Down Under.

Der er blot otte dage til, at Tour Down Under starter, og startlisten er derfor næsten på plads. Et af de hold, der netop har udtaget deres trup til australske WorldTour-løb, er Team Sky, og flere af holdets nytilkomne stortalenter får for alvor mulighed for at vise deres kvaliteter.

 

Det britiske storhold har valgt at satse på colombianske Egan Bernal til klassementet, hvor den forsvarende Tour de l'Avenir-vinder blandt andet skal op i mod stjerner som Richie Porte, Domenico Pozzovivo og Rui Costa. Team Sky-sportsdirektør Brett Lancaster glæder sig til at se ham i aktion.

 

”Egan har allerede kørt en masse store løb. Han er ikke længere nyprofessionel, men han er stadig meget ung. Det bliver en god chance for at se, hvor han står især mod de australske ryttere, der er på hjemmebane. Vi må se, hvad der sker på Willunga Hill, og vi satser på at aflevere ham i en god position,” siger Lancaster i en pressemeddelelse.

 

En af de andre unge ryttere, der får mulighed for at køre sin egen chance, er norske Kristoffer Halvorsen. Den tidligere U23-verdensmester bliver Team Skys sprinter i Tour Down Under, og han skal teste sit niveau mod Peter Sagan, Caleb Ewan og Elia Viviani.

 

Jeg har aldrig været i Australien før, så jeg tror, at det bliver rigtigt godt. Vejret er virkeligt godt, og etaperne er ikke så lange, så det passer mig godt som mit første WorldTour-løb. Forhåbentligt bliver det rigtigt godt,” siger Halvorsen,

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG