Skuffet Groenewegen begræder uheldsplaget etape
07. februar 2018 16:12 af Anders Schelde Mai Foto: Sirotti

Et mekanisk uheld endte i sidste ende med at forhindre Dylan Groenewegen i at tage sin anden etapesejr i Dubai Tour.

Efter at have smagt sejrens sødme på 1. etape af Dubai Tour blev løbets 2. etape en nedtur for hollandske Dylan Groenewegen. Team LottoNL - Jumbo-rytteren blev to gange undervejs ramt af mekanisk uheld. Det sidste af disse uheld skete med blot halvanden kilometer igen, og derfor sad hollænderen langt tilbage i finalen, og han nåede kun frem til de forreste på de sidste meter - men ikke i tide til at tage sejren fra Elia Viviani.

 

”Det virkelig hårdt for mig kun at blive nummer to i dag efter at have vundet i går. Jeg havde et mekanisk uheld med min første cykel - og endnu et med den anden halvanden kilometer før mål. Det var derfor, at jeg mistede mit sprintertog, og jeg kom sent frem i spurten,” siger Groenewegen i en pressemeddelelse fra Dubai Tour.

 

Groenewegen kan trods alt glæde sig over, at han stadig fører i den samlede stilling, hvor hans forspring lyder på to sekunder til Elia Viviani. Dubai Tour er et løb, som har for vane at blive vundet af en af feltets topsprintere, og Groenewegen skal i år forsøge at veksle sidste års andenplads med en førsteplads.

 

”Det eneste lyspunkt i dag er, at jeg stadig fører i den samlede stilling, men jeg ville gerne have vundet etapen,” lyder det fra en skuffet Groenewegen.

 

Skal du have Dylan Groenewegen på dit managerhold i 2018?

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

SØNDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk