Skuffet Bramati: Viviani havde en dårlig dag
17. maj 2018 20:00 af Andy PedersenFoto: LaPresse - Alberto / Ferrari / Paolone / Alpozzi

Det var en overlegen irsk sejr, som satte prikken over i’et på dagens etape i Giroen, men løbets anden dominerende sprinter Elia Viviani var slet ikke til stede i finalen og det skyldtes ganske enkelt en dårlig dag.

Der var flere ryttere, som ikke kom med i det afgørende moment i dagens finale i Italien, hvor den nok mest prominente af dem var den italienske stjernesprinter Elia Viviani. Michael Mørkøv og resten af Quick-Step-holdet førte kortvarigt, hvorefter de trak sig i håbet om, at Viviani kom op.

 

Italieneren kom dog aldrig tilbage til fronten, og hvis han var kommet det, så var Sam Bennett stadig dominerende i afslutningen. Sportsdirektør Davide Bramati var en smule skuffet efter dagens etape, hvor han havde håbet på et andet resultat.

 

”Giro d’Italia er meget lang og hård, og det er normalt at have en dårlig dag. I dag, med vinden, regnen og de kolde temperaturer, var desværre én af den slags dage for Elia Viviani. Det er ikke det resultat, som vi havde håbet på for dagens etape, men der er andre chancer og vi ser frem til disse med sædvanlig selvtillid,” siger sportsdirektør Davide Bramati til holdets hjemmeside.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk