Skelde om Kamp: Med lidt held havde han stået på podiet
19. maj 2017 21:30 af Nikolaj Corfitz Jensen Foto: Frederik Maj

Alexander Kamp kom i dag ganske tæt på at tage sejren på Tour of Norways kongeetape.

Som kontinentalhold får Team Véloconcept ikke mange chancer for at vise styrken mod verdenseliten, så når de endelig får muligheden, handler det om at gribe den. Det er man tydeligvis godt klar over på det danske hold: I onsdags kørte Rasmus Guldhammer i top 10 på Tour of Norways første etape, og i dag var landsmanden Alexander Kamp så endnu tættere på sejren, da han kom ind på femtepladsen på løbets kongeetape.

 

”Det var en superflot præstation af Alexander,” fastslår sportsdirektøren Michael Skelde i en pressemeddelelse fra Team Véloconcept.

 

”Han havde ikke lige dagen på første etapen, men i dag viser han sin styrke, og hvad han kan, og han havde sikkert kørt med om sejren, hvis de forreste var hentet inden 1000-meter mærket. Med lidt held havde han stået på podiet i dag.”

 

Desværre gik det knap så godt for Rasmus Guldhammer, der efter den flotte kørsel på første etape så ud til at være holdets klassementsmand. I dag mistede han dog 29 sekunder til vinderen, Pieter Weening, mens han var 22 sekunder langsommere end Kamp.

 

”Rasmus havde ikke lige dagen, og det var bare ærgerligt, at det skulle være i dag, når han har kørt stærkt så længe. Han kører dog stadig stærkt i dag, men ryger af lige før toppen (af bakken på finaleomgangene, red.) den sidste gang, så han manglede lige det sidste,” forklarer Skelde, der overordnet set er rigtig godt tilfreds med sine rytteres kørsel i Norge.

 

”Det er nogle gode modstandere, vi er oppe imod. Det er en anden liga, men det er en liga, som vi mener, at vi kan spille lige op med, og det lykkedes til dels i dag, og det er fedt jo.”

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk