Skelde om Guldhammer: Det var super
18. maj 2017 12:14 af Christian BergFoto: Frederik Maj

Guldhammer var den eneste dansker, der formåede at blande sig i fronten på 1. etape af det norske løb.

I går blev Tour of Norway skudt i gang, og det blev til en hjemmebanetriumf, da Edvald Boasson Hagen spurtede sig til sejren på toppen af den afsluttende stigning. Danske Rasmus Guldhammer blev nummer otte på etapen og kom ind i samme tid som den norske mester.

 

Det var egentligt planen, at Team VéloCONCEPT skulle have kørt for Alexander Kamp, men i stedet fik 28-årige Guldhammer lov til at udfolde sig. Sportsdirektør Michael Skelde er godt tilfreds med præstationen, selvom det ærgrer ham, at Kamp ikke kunne sidde med fremme.

 

”Det var fint. Jeg havde selvfølgelig håbet på, at Alexander kunne være med i den spurt, men det var bare kræfterne, der ikke slog til i dag. Jeg er glad for, at Rasmus ikke tabte tid, og han viste, at han er der, hvor han skal være. Det var super godt,” siger Skelde i en pressemeddelelse.

 

Dagens etape i det norske løb er igen småkuperet, men den sidste stigning har top med 17 kilometer til mål. Derfor håber sportsdirektøren for det danske kontinentalhold, at den danske mester kan få revanche på 1. etapes fravær.

 

”I morgen ligner en sprinterafslutning, og vi håber, at vi kan få Alexander frem, og så er hovedprioriteten også, at Rasmus ikke taber tid. Det et vores to dagsordner. Og hvem ved, måske skal vi frem og ramme et udbrud. Dimension Data sidder alene med førertrøjen, og hvis den rigtige gruppe kommer af sted, så kan det virkelig åbne cykelløbet op.”

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk