Sevilla: Føler mig stadig ung
05. januar 2018 17:53 af Christopher Wallin

Den nu 41-årige spanier, der har været med i cykelsporten i to årtier, føler sig stadig ung og klar til at forbedre sin andenplads fra sidste år i Vuelta San Juan.

Mange er efterhånden bekendt med den spanske cykelrytter, Oscar Sevilla, hvis det ikke for hans resultater som bedste ungdomsrytter i Tour de France 2001 og andenplads i Vuelta a Espana samme år, så er det måske dopinganklager og domm. Han eri dag kendt som lidt af en 'nomade' i cykelsporten. Det får ham dog ikke til at skrue ned for ambitioner eller tro på egne evner.

 

”Min andenplads i Vuelta San Juan var ingen overraskelse for mig, jeg træner hver dag med Esteban Chaves og Egan Bernal og havde forberedt mig, som var det Tour de France. Selvom jeg har det godt, så vil min krop opleve en nedgang på et tidspunkt, men jeg vil give alt for at forbedre mit resultat. Jeg kender løbet, er god i varmen og glæder mig som et lille barn,” siger Oscar Sevilla til Vuelta San Juans officielle hjemmeside.

 

Ingen udløbsdato

Den spanske bjergged kører i dag for det colombianske cykelhold, Medellín-Inder, hvor han er kaptajn. Han fortæller, at det er en iblandt flere grunde til, at han forsætter den dag i dag, selvom det er på et lavere niveau, så nyder han at give videre til de unge talenter.

 

”Jeg behøver ikke cyklingen, jeg forsætter på grund af lidenskab. Jeg er stadig den første, der er ude at træne og sidst til at komme hjem. De behandler mig som en konge i Colombia. Det er mit liv at cykle, og jeg nyder at overbringe min viden og værdier. Jeg har ikke en udløbsdato," siger Oscar Sevilla afsluttende.


Vuelta San Juan afvikles i Argentina fra den 21. til den 28. januar.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG