Scarponi hyldet i ruten til Tirreno-Adriatico
12. januar 2018 19:00 af Andy Pedersen

RCS Sport har på et pressemøde i dag offentliggjort ruten til det kommende Tirreno-Adriatico. Det bliver en klassisk rute med et enkelt ganske afgørende twist. Løbsarrangørerne har nemlig valgt at hylde den afdøde Michele Scarponi, som på tragisk vis mistede livet sidste år i en alder af 37 år.

Løbet kommer endnu engang til at åbne med en holdtidskørsel ved Versilia, mens der kommer to flade sprinteretaper efterfølgende. Derefter kommer der to kuperede etaper, mens det bliver efterfulgt af af en etape med afslutning opad et stigningen Sassotetto.

 

Slutteligt kommer løbet ind i sin afgørende fase med en individuel holdtidskørsel i San Benedetto del Tronto på ti kilometer. Det nye og ganske afgørende på ruten er afslutningen på femte etape. Her vil etapen slutte i Filottrano, som var hjembyen for Scarponi.

 

“Med etapeafslutningen i Filottrano vil vi gerne hylde og minde en ven, den uforglemmelige Michele Scarponi. Tirreno-Adriatico er ét af de mest fascinerende løb på den internationale scene, når man kigger på listen over startere, og til ære for de 52 tidligere versioner kommer alle de store mestre her,” siger Mauro Vegni i en pressemeddelelse.

 

Michele Scarponi er blandt vinderne af de 52 udgaver af løbet, da han tog sejren i løbet tilbage i 2009. Ligeledes vandt han en etape om året fra 2009-2011. 

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG

ONSDAG