Sbaragli vil vinde igen i 2018
11. december 2017 18:21 af Anders Schelde Mai Foto: Sirotti

Italienske Kristian Sbaraglis kommende hold Israel Cycling Academy ventes at modtage et Wild Card til næste års Giro d’Italia, som starter i netop Israel.

I 2018 skifter den italienske sprinter Kristian Sbaragli Dimension Data ud med Israel Cycling Academy. Det israelske hold har forstærket sig betydeligt forud for 2018-sæsonen, hvor Giroen starter i Jerusalem, og Sbaragli regner da også med, at han og holdet vil være at finde på startstregen i Jerusalem.

 

”Jeg er overbevist om, at jeg kan være til start i Giroen i 2018, hvor starten går i Jerusalem. For mig bliver det et af sæsonens helt store mål. Det bliver svært at vinde der, men jeg føler mig selvsikker, og jeg vil kæmpe for at være i topform til maj og dermed være i stand til at tage en etapesejr. Hvis det lykkes, så vil det helt sikkert være en drøm, som går i opfyldelse,” siger Sbaragli et interview med spanske Marca.

 

Karrierens største øjeblik skal gentages

Sbaragli har en enkelt Grand Tour-etapesejr på CV’et. Den kom i 2015, da han vandt 10. etape af Vuelta a España foran John Degenkolb. Sbaragli har kørt Giroen de sidste to år, hvor hans bedste resultat er en femteplads på 2. etape i dette års udgave. Han håber derfor, at 2018 bliver året, hvor han kan fordoble antallet af Grand Tour-etapesejre.

 

”Den sejr var vigtig for mig. Det var et følelsesladet øjeblik, som jeg altid vil huske. Alt gik godt mod slutningen af en meget krævende dag. Jeg synes, at det har været et af mine bedste øjeblikke til dato.”

 

”Jeg vil give alt, hvad jeg har for at kunne løfte armene i vejret i Giroen,” slutter italieneren.

 

Den 27-årige Sbaragli har skrevet en toårig kontrakt med Israel Cycling Academy. Hans etapesejr i Vueltaen er fortsat karrierens eneste professionelle sejr.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG