Sarah Roy: En fantastisk holdpræstation
16. juni 2018 12:35 af Marcus Bjelskou Foto: Sirotti

Hele holdet bidrog til at få sejren i hus på tredje etape af OVO Energy Womens Tour, og det australske hold Mitchelton-Scott har allerede nu vundet to etaper i det britiske løb.    

Tre holdkammerater sørgede for at ingen kunne slippe væk fra den reducerede gruppe og holdte dermed liv i muligheden for endnu en sejr på bare tre dage. I en gruppe på blot seks ryttere spurtede australske Sarah Roy først over stregen og henviste vinderen af anden etape, Coryn Rivera til fjerdepladsen.    

 

“Jeg havde ikke regnet med dette i dag, og som altid var hele holdet fantastisk. Alex (Manly, red.) Georgia (Williams, red.) og Gracie (Elvin, red.) var alle med mig i forreste gruppe og gjorde et super arbejde med at lukke angreb ned, og så kørte Alex super stærkt for at sætte mig i en perfekt position til spurten,” indleder Sarah Roy ifølge holdets hjemmeside. 

 

Sarah Roy fik god hjælp af sin holdkammerat Jolien d’Hoore, som gav hende vigtige instruktioner til spurten. Det var dermed ligeså meget en kollektiv præstation, der gav sejren, som australierens afslutterevner.  

 

“Jolien var i den anden gruppe bag os og hun sagde over radioen, lige før vi ramte finalen, at jeg skulle sidde på det tredje hjul før det sidste hjørne og det fokuserede jeg på, hendes hjælp var virkelig værdsat i dag, men jeg er super imponeret af, hvordan Alex kørte, hun var fantastisk i finalen,” uddyber Roy.  

 

“Vi kørte som en velsmurt maskine derude i dag (i går, red.) og vi vidste præcis, hvad vi skulle

gøre på det rigtige tidspunkt, og det endte rigtig godt. De sidste bakker var virkelig stejle og hårde og med 150 kilometer, så var det en lang dag derude, og super cool at vinde,” afslutter Sarah Roy.   

 

I da køres 4. etape af OVO Energy Womens Tour, fra Wychavon District til Worcester, og strækker sig over 130 kilometer.   

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG