Sanchez: Fuglsang har fortjent rollen som kaptajn
07. januar 2018 21:13 af Andy PedersenFoto: Sirotti

Spanske Luis Leon Sanchez var igennem en længere årrække kendt for at være etapespecialist i de større etapeløb. Det havde han håbet på også at være i 2017, men da formen var der under Giroen, kom tabet af Michele Scarponi og ramte hele holdet som et chok.

Luis Leon Sanchez var ellers i ganske glimrende form, og havde forberedt sig til en god Giro d’Italia med Scarponi som kaptajn. Skæbnen ville det desværre anderledes, og det havde den erfarne spanier en smule svært ved at vende sig til.  

 

”Jeg ville rigtig gerne have vundet en etape i Giroen, men starten var ufattelig svær for os med tabet af Michele Scarponi. Det var et løb, som vi kørte langt mere med hjertet end med hjernen, men triumfen kom ikke af den grund. Under Vueltaen havde vi en meget klar leder, hvilket gjorde det svært at finde muligheden,” siger Luis Leon Sanchez til Ciclo21.com.

 

Han forklarer dog ligeledes i interviewet, at rytterne på holdet nu forsøget at kigge frem mod den kommende sæson. Her bliver han af den spanske interviewer spurgt om, han synes, at danske Jakob Fuglsang har fortjent sin kaptajnrolle i Tour de France. Det mener Sanchez bestemt han har.

 

”Det er korrekt, at der er nogle lidt ældre ryttere, som har vundet deres største sejre, men fortsat kører. Det er sandt, at han ikke er så ung som Miguel Angel eller Fabio, men sidste år var han virkelig god i Dauphiné og var ikke langt bagud inden hans styrt. Det er klart, at han ikke er Froome, Quintana eller Nibali, men han har fortjent muligheden,” siger Sanchez. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG