Sanchez: Chancen kom med to kilometer igen
11. februar 2018 06:29 af Mathias Høj Foto: Sirotti

Luis Leon Sanchez tog den forsvarende mester Alejandro Valverde på sengen, da den 34-årige spanske Astana-rytter kom først over stregen ved Vuelta a Murcia og sikrede sit holds første sejr i sæsonen.

Efter godt spansk samarbejde i sidevinden var det Sanchez, der kunne råbe ”hasta luego” til Valverde på de sidste kilometer af årets Vuelta a Murcia. Det spanske par havde tidligere på etapen selskab af danske Jakob Fuglsang, der dog måtte se sig tilfreds med en sjetteplads. Efter løbet var det dog en ydmyg Sanchez, der først og fremmest takkede sine holdkammerater for deres indsats.

 

”Mine første ord er omkring holdet. Drengene var super i dag, og jeg vil takke dem alle for den store hjælp. Det var ikke nemt at kontrollere løbet, men holdet gjorde det,” fortæller Sanchez.

 

Den erfarne Astana-rytter havde draget erfaringer fra anden etape af Vuelta a Valencia, hvor Valverde trak det længste strå i en spurt foran Sanchez og Fuglsang. Derfor var Sanchez klar over, at en lignende situation ikke skulle ske igen.

 

”Jeg vidste, at hvis det blev en sprint, ville situationen blive den samme som i Vuelta a Valencia. Derfor vidste jeg, at jeg skulle gøre noget og så min chance med to kilometer igen,” fortæller Sanchez.

 

Cenghialta: Holdet gjorde et godt stykke arbejde

Astanas italienske sportsdirektør, Bruno Cenghialta, var meget begejstret for holdets kontrollering af løbets gang. Ifølge italieneren ser holdet solidt ud frem mod de næste løb på kalenderen.

 

”Der var en farlig aktion med 40 ryttere som angreb, men vores hold gjorde et godt stykke arbejde i fronten af feltet sammen med Movistar for at kontrollere det og køre udbruddet ind. Der var også et stærkt angreb fra Quick-Step lejren, hvilket vi var i stand til at hente ind på den sidste stigning,” fortæller Cenghialta.

 

Den italienske sportsdirektør var ikke i tvivl om at den stærkeste rytter vandt, og han kunne glæde sig over holdets første sejr i sæsonen.

 

”Luis Leon lavede et rigtig godt angreb, og jeg syntes at den stærkeste vandt i dag. Vi er alle glade over holdets første sejr i sæsonen,” fortæller Cenghialta.

 

Holdets næste løbsdeltagelse bliver i Classica de Almeira, der begynder den 11. februar.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk